Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (2024)

Singapore iséén van de kleinste landen in Azië, maar desondanks is er bijzonder veel te doen in Singapore. In Singapore vind je een levendig stadsleven, multiculturele wijken, heerlijke street food, fijne stranden én een dichtbegroeide jungle. In Singapore combineer je je stedentrip met hiken door de jungle en relaxen op het strand of ga shoppen in één van de grote winkelcentra. Er is genoeg te doen om je een aantal dagen te vermaken en door de diversiteit is er voor ieder wat wils! In deze blog delen we de 20 leukste bezienswaardigheden en tips wat je kunt doen in Singapore.

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (1)

Singapore

Singapore is 58 keer kleiner dan Nederland en heeft een oppervlakte van slechts734,3 km². Singapore ligt aan Maleisië vast en is een belangrijke hub voor vliegreizen naar Zuidoost-Azië. Daarom combineren veel mensen een stedentrip Singapore met een rondreis door Maleisië of andere landen in Azië. Singapore is veel meer dan stad en shoppen en is een rijk land die veel investeert in vermaak en toerisme en dat is terug te zien in de unieke bezienswaardigheden! Toen wij vanuit Kuala Lumpurmet de bus Singapore inreden, zagen we meteen hoe groen dit land is. De buitenwijken bestaat uit een dichtbegroeide jungle waar je heerlijk kunt wandelen en vogels kunt spotten. Singapore vonden wij een verrassend leuke bestemming en zeker een aanrader om naartoe te gaan!

Internet in Singapore:Helaas is jeNederlandse internetabonnement niet beschikbaar in Singapore. Bij de meeste hotels heb je echter wel Wi-Fi, maar wil je liever altijd en overal internet hebben dan raden we eeneSIMaan. Dit is een digitale simkaart die je toegang geeft tot lokaal 4G- of 5G netwerken. Ideaal dus wanneer je liever niet offline wilt zijn! Via de website vanAiralokun je een eSIM aanschaffen.

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (2)

Hoe kom je in Singapore?

Singapore ligt op ongeveer 12,5 uur vliegen vanaf Nederland. Er zijn meerdere maatschappijen die rechtstreeks vliegen naar Singapore, waaronderKLM. Het beste is om alle vliegtuigmaatschappijen te vergelijken opSkyscannerenTix. BijSkyscannerkun je eenvoudig op de kalender bekijken welke dag het goedkoopst is om te vliegen.Als je eenmaal een datum hebt gevonden, kun je ook nog de prijzen vergelijken op de website vanTix. De prijzen en voorwaarden kunnen namelijk wel eens verschillen dus vergelijken kan altijd.

Zijn de vliegtickets naar Singapore te duur? Kijk dan ook eens naar de optie om via Kuala Lumpur te vliegen. Dit hebben wij ook gedaan en was een stuk goedkoper dan rechtstreeks vliegen naar Singapore. Vanaf Kuala Lumpur kun je een bus pakken die je naar het centrum van Singapore brengt. De bus doet er ongeveer 5 tot 7 uur over (afhankelijk van de drukte bij de grens) en kost 10 euro voor een enkeltje. Je kunt een ticket eenvoudig reserveren via de website van 12go.asia.

Reizen met het openbaar vervoer in Singapore

In Singapore is het openbaar vervoer netwerk erg goed geregeld. Er gaan meerdere metrolijnen en bussen door het hele land. Actuele vertrektijden en routes kun je eenvoudig bekijken via Google Maps. Een kaartje kopen kan je doen bij het station of bij de bushalte met een creditcard (let op: een debitcard is niet mogelijk om te gebruiken). Je kunt er ook voor kiezen om eenSingapore Tourist Passaan te schaffen. Je kan dan 1, 2 of 3 dagen onbeperkt reizen. Deze pas kun je kopen bij het metrostation.

✈ Beste reistijdSingapore:februari t/m oktober. Het is het hele jaar door rond de 30 gaden in Singapore. In de maanden november t/m januari is het regenseizoen in Singapore, maar ook in deze maanden kun je prima een stedentrip naar Singapore maken.

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (3)

Onze favoriete hotels in Singapore

Singapore is geen goedkope bestemming en dat zie je vooral terug in de prijzen van de hotels. Reis je op een budget? Dan is het aan te raden om te overnachten bij Ibis Budget Singapore Ruby. Wij hebben hier geslapen en dit is een prima budgethotel. Het ligt iets buiten het centrum van Singapore, maar doordat er meerdere metrolijnen en buslijnen langskomen, kun je alsnog eenvoudig naar het centrum reizen. Een ander fijn hotel welke iets duurder is, is Champion Hotel City. Je verblijft bij dit hotel midden in het centrum van de stad.

Mocht je écht willen uitpakken tijdens je bezoek aan Singapore, boek dan een nachtje bij Marina Bay Sands. Toegegeven, het is zeker geen goedkoop hotel, maar je hebt er wel een mooie infinity pool op de 57e verdieping. Slaap je liever in een hostel? In Singapore vind je veel capsule hostels, zoals bij Galaxy Pods Capsule Hotel Boat Quay.

✈ Tip: betaalbare hotels zitten snel vol in Singapore dus zorg dat je je accommodatie ruim van tevoren boekt.

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (4)

Wat te doen in Singapore?

Singapore is een verrassend leuke bestemming waar je je 3 tot 4 dagen kunt vermaken. Wij sliepen zelf 4 nachten in Singapore en konden onderstaande bezienswaardigheden allemaal zien en doen.

Verken de luchthaven van Singapore

Ja, je leest het goed: bezoek de luchthaven van Singapore! Wanneer je aankomst opChangi Airport kan je stedentrip naar Singapore meteen beginnen.Changi Airport is één van de mooiste luchthavens ter wereld en is al een bezienswaardigheid op zich. Je kunt de de luchthaven op het begin of tijdens het einde van je reis door Singapore bezoeken. Ga zeker naar de The Jewel, waar je kunt wandelen in de jungle en kunt genieten van een prachtige waterval. Daarnaast is er ook een bioscoop in Changi Aiport en kun je wandelen door verschillende botanische tuinen. Er is genoeg te doen dus vraag vooral aan de informatiebalie wat je niet mag missen!

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (5)

Dwaal door het moderne centrum van Singapore

Het centrum van Singapore bestaat uit hoge wolkenkrabbers en moderne gebouwen. Het is leuk om gewoon lekker door het centrum te dwalen en om je heen te kijken. Laat je verrassen door alle hoge gebouwen!

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (6)

Loop langs de Marina Boulevard in Singapore

De Marina Boulevard is een prachtige boulevard aan het water vanwaar je uitzicht hebt op de skyline van Singapore. Vanaf hier heb je ook het beste uitzicht op hét icoon van Singapore: Marina Bay Sands Hotel. Ondanks dat Singapore bestaat uit veel hoge gebouwen, is het ook een hele groene stad en kun je bij de boulevard ook relaxen op een picknickkleed op het gras. Ga ook zeker in de avond een rondje lopen over de boulevard, want dan worden alle wolkenkrabbers en gebouwen mooi verlicht!

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (7)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (8)

Uitzicht vanaf Marina Bay Observation Deck in Singapore

Bij hét icoon van Singapore, Marina Bay Sands Hotel,heb je het mooiste uitzicht op de stad. Ga je een nachtje slapen in dit hotel? Dan kun je genieten van het uitzicht vanaf de prachtige infinity pool. Is dit hotel iets boven je budget, maar wil je wel het uitzicht bewonderen? Helaas is de infinity pool alleen voor hotelgasten, máár je kunt wel genieten van het uitzicht bijMarina Bay Observation Deck. Een ticket kun je online kopen of ter plekke.

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (9)

Doe een fietstour in Singapore

Eén van de leukste dingen om te doen in een stad is wat mij betreft het doen van eenfietstour. Tijdens een fietstour ga je een paar uur met een gids op pad en stop je bij de mooiste bezienswaardigheden, verborgen parels enlokale markten. Je leert meer kennen over decultuur van Singaporeen je kunt al je vragen stellen aan de lokale gids. Als je alleen reist en het lijkt je leuk om andere reizigers te leren kennen dan is dit de ideale manier!

Wandelen door Gardens by the Bay in Singapore

Eén van de leukste bezienswaardigheden in Singapore is wat mij betreft Gardens by the Bay. Dit is een grote tuin wat als doel had om de stad groener te maken en de luchtkwaliteit te verbeteren. In Gardens by the Bay vind je de beroemde'Supertrees' waar je kunt wandelen langs gigantische bomen. Daarnaast is de Flower Dome de grootste glazen kas ter wereld en kun je wandelen door een nevelwoud bij Cloud Forest.Wat ook leuk is, is om vlak voor de zonsondergang te lopen over de OCBC Skyway en te genieten van de zonsondergang. Gardens by the Bay is een gratis bezienswaardigheid, maar voor de OCBC Skyway, Flower Dome en Cloud Forest moet je wel tickets aanschaffen. Dit kun je van tevoren online doen zodat je verzekerd bent van een plekje of ter plekke kopen.

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (10)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (11)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (12)

Bekijk de lichtshow bij Gardens by the Bay in Singapore

Iedere avond om 19:45 uur en 20:45 uur vind er bij Gardens by the Bay een lichtshow plaats. De Supertrees worden verlicht op basis van muziek en dit is één van de mooiste shows om te zien in Singapore! De lichtshow is gratis, maar zorg dat je er wat eerder bent om een fijn plekje te bemachtigen op het grasveld.

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (13)

Verken de Arabische wijk in Singapore

Singapore is een multiculturele stad en daarom vind je er verschillende wijken. Vroeger was de stad verdeeld in verschillende wijken waar bepaalde bevolkingsgroepen verbleven en niets te maken wilden hebben met andere bevolkingsgroepen. Tegenwoordig gaan alle bevolkingsgroepen goed met elkaar samen en leven zij in harmonie. Eén van die culturele wijken is de Arabische wijkKampong Glam. In deze wijk kun je terecht voor de lekkerste Arabische zoetigheden, falafel of koop een Turkse lamp of tapijt. Het lijkt alsof je ineens niet meer in het supermoderne Singapore loopt, maar in Istanbul.

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (14)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (15)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (16)

Loop door het mooiste straatje van Singapore: Haji Lane

Haji Lane is een kleine straat in de Arabische markt wat één van de leukste straten van Singapore is. Hier vind je oneindig veel street art, gezellige terrassen en leuke boetiekwinkels en moet je zeker gezien hebben!

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (17)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (18)

Street art spotten in Singapore

Singapore is een stad met heel veel street art. Zeker in de Arabische wijk Kampong Glam kun je veel street art zien. Ook in Little India zijn prachtige muurschilderingen te zien. Kortom: dwaal door de verschillende wijken en ga op zoek naar al het moois.

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (19)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (20)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (21)

Verken de Indiase wijk van Singapore: Little India

Little India is de Indiase wijk van Singapore en deed ons echt denken aan onze rondreis door India. In deze wijk kun je terecht voor mooie Indiase gebouwen, Indiaas eten en leuke souvenirs. Drink een lekkere chai op een terras of ga voor de beste Indiase curries als lunch of bezoek één van de Indiase tempels.

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (22)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (23)

Dwaal door China Town in Singapore

De laatste culturele wijk van Singapore die je bezocht moet hebben is China Town. Vooral in de avond is het hier gezellig met rode lampionnetjes, souvenirwinkeltjes en heerlijke street food.

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (24)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (25)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (26)

Ga shoppen in Singapore

Singapore is één van de beste plekken in Azië om te shoppen. Er zijn namelijk heel veel grote winkelcentra waar je tot laat in de nacht kunt shoppen.

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (27)

Street food eten bij hawker centrum Lau Pa Sat in Singapore

Een hawker centrum is een soort foodcourt waar allemaal kleine kraampjes staan die eten verkopen. Bij een hawker centrum kun je supergoedkoop en goed eten. De meeste hawker centrums vind je in winkelcentra of openbare plekken. Eén van de leukste hawker centrums is Lau Pa Sat in het centrum van Singapore. Hier vind je de lekkerste street food van de stad en de grootste satéstraat van Singapore!

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (28)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (29)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (30)

Doe een street food tour in Singapore

Nog geen genoeg gekregen van street food in Singapore of wil je meer leren over het eten van Singapore? Ga dan mee met een street food tour van A Chef's Tour! Met een gids ga je op zoek naar de lekkerste street food van Singapore.Dit is één van de leukste dingen om te doen in Singapore enwe zijn zelf fan van de foodtours van A Chef's Tour. We hebben hun foodtour ook op andere plekken gedaan in Azië.

Bewonder de fonteinshow Spectra in Singapore

Naast de lichtshow bij Gardens by the Bay is er nog een show die je niet mag missen: de Spectra fonteinshow bij Marina Bay Sands Hotel. Dit is een prachtige fonteinshow waar je 15 minuten kunt genieten van al het moois. Het is iedere avond om 20:00 uur en 21:00 uur en op vrijdag en zaterdag is er een extra show om 22:00 uur.

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (31)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (32)

Ga naar Sentosa Island in Singapore

Sentosa Island is een eiland in het zuiden van Singapore en is dé plek voor vermaak en relaxen. Er is genoeg te doen om je de hele dag te vermaken, voor zowel jong als oud. Ga bijvoorbeeld naar Universal Studios, in de achtbaan bij het pretpark of bezoek het grote aquarium. Je kunt ook een gokje wagen in Sentosa Casino of wanneer je gewoon lekker wilt relaxen kun je gaan naar Palawan Beach of één van de beach clubs. Kortom: er is voor ieder wat wils!

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (33)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (34)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (35)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (36)

Wandelen door de jungle van Singapore: Macritchie Treetop Walk

Heb je een dagje over tijdens je stedentrip in Singapore en wil je genieten van de natuur? Ga dan wandelen bij de Macritchie Treetop Walk. Wij deden een route van 7 km en liepen door de prachtige jungle van Singapore. We genoten van de rust en de wilde dieren zoals varanen, apen en mooie vogels. Je kunt er eenvoudig komen met de bus en dit is wat ons betreft één van de leukste dingen om te doen in Singapore!

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (37)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (38)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (39)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (40)

Ga naar Kuala Lumpur vanuit Singapore

Op slechts 5 tot 7 uur rijden met de bus vanaf Singapore ligt de wereldstad Kuala Lumpur in Maleisië. Deze twee steden kun je perfect met elkaar combineren door de goede verbinding en omdat je nu zo dichtbij bent, raden we aan dit ook te doen! Kuala Lumpur is net zoals Singapore een moderne stad met veel bezienswaardigheden, street food en gezellige wijken.

✈ Leestip:Wat te doen in Kuala Lumpur? 11 x tips en bezienswaardigheden!

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (41)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (42)

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (43)

Deze items adviseren we om mee te nemen tijdens je reis naar Singapore:

  • Iets wat bij ons iedere reis onmisbaar is, is een waterfilter zodat je altijd uit de kraan of rivier kunt drinken zonder extra smaakjes.Je hoeft geen plastic flessen water meer te kopen en zo help jij mee aan een wereld met minder plastic.Wij gebruiken zelf deMini Sawyeren daar zijn we erg tevreden mee!
  • Nektasje RFIDzodat je altijd veilig je geld, paspoort of bankpassen onzichtbaar onder je kleding kunt dragen
  • Eentelefoonkoordzodat je je mobiel onder je kleding kunt dragen
  • Packing Cubesom je backpack georganiseerd te houden. Door de extra compressierits kun je nu nog georganiseerder reizen.
  • om je vieze onderbroeken en sokken te scheiden tijdens het reizen
  • Dezereis toilettasis ideaal voor tijdens het rondreizen. Het heeft een 360 graden draaibare haak en heeft het perfecte formaat! Combineer met de bijpassende packing cubes en je reist helemaal in stijl.
  • Siliconen Reisflesjesvoor het meenemen van vloeistoffen. Tijdens het backpacken of rondreizen is het fijn om niet te veel gewicht mee te nemen
  • Eenshampoo bar,conditioner barenbody barmet eenhandige organizer.Dit zijn geen vloeistoffen en kun je gewoon meenemen in je handbagage.Je doet er lang mee, je verbruikt geen plastic, je kunt overal de organizer ophangen en het is ontzettend duurzaam!
  • Hervulbare parfumverstuiverzodat je toch een klein flesje parfum kunt meenemen!
  • Herbruikbare wattenschijfjeszodat je nooit meer eenheel pak met watjeshoeft mee te nemen en het is ook nog eens beter voor het milieu! Combineer dit met deFace Barvoor optimaal resultaat.

Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (44)

    Ook op reis naarSingapore? Alle tips voor je op een rijtje!

    Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (45)Vind goedkope hotels in Singapore

    Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (46)Bestel een interessante reisgids voor Singapore

    Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (47)Vind goedkope vliegtickets naar Singapore

    Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (48)Vooraf geld wisselen bij GWK Travelex

    Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (49)Bestel een eSIM voor Singapore

    Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (50)Reserveer de bus naar Singapore

    Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (51)Boek hier je fietstour in Singapore

    Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (52)Bekijk hier alle tours in Singapore

    Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (53)Boek een rondreis naar Singapore

    Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (54)Bestelhandige reisartikelen voor je reis naar Singapore

    Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (55)Bekijk hier onze Backpack Inpaklijst!

    Leuke reisgidsen voor Singapore:

    Benieuwd naar hoe onzestedentrip naar Singaporeeruit zag?Bekijk dan de hoogtepunten opInstagramen vergeet ons niet te volgen voor meer inspiratie

    Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

    • Wat te doen in Kuala Lumpur? 11 x tips en bezienswaardigheden!
    • Rondreis Maleisië + Borneo in 2 weken | De ultieme route
    • Mount Kinabalu beklimmen: alles wat je moet weten
    • Bijzondere dieren spotten op de Kinabatangan rivier in Maleisië
    • Cameron Highlands: verken de theeplantages van Maleisië
    • Penang, Maleisië: 5 tips om wat te doen in Penang!
    • Rondreis Thailand in 3 weken | De ultieme route
    • Rondreis Laos in 2 weken | Onze reisroute
    • Rondreis Vietnam in 3 weken | De ultieme reisroute
    • Angkor Wat tempels bezoeken: Praktische informatie + tips
    • Tuktuk huren in Sri Lanka: maak een onvergetelijke rondreis!
    • Delen:

    Wat te doen in Singapore? 20 x bezienswaardigheden en tips! (2024)
    Top Articles
    Jeremy Clark 247
    Mywildcatsuccess
    Exclusive: Baby Alien Fan Bus Leaked - Get the Inside Scoop! - Nick Lachey
    Terraria Enchanting
    Gabrielle Abbate Obituary
    Irving Hac
    Geometry Escape Challenge A Answer Key
    Our Facility
    Keurig Refillable Pods Walmart
    Craigslist Farm And Garden Cincinnati Ohio
    Google Feud Unblocked 6969
    Beebe Portal Athena
    Roof Top Snipers Unblocked
    Csi Tv Series Wiki
    Sadie Proposal Ideas
    What Is Vioc On Credit Card Statement
    Rufus Benton "Bent" Moulds Jr. Obituary 2024 - Webb & Stephens Funeral Homes
    [PDF] NAVY RESERVE PERSONNEL MANUAL - Free Download PDF
    Aliciabibs
    How To Tighten Lug Nuts Properly (Torque Specs) | TireGrades
    Apparent assassination attempt | Suspect never had Trump in sight, did not get off shot: Officials
    Ltg Speech Copy Paste
    480-467-2273
    Is Poke Healthy? Benefits, Risks, and Tips
    Tamil Movies - Ogomovies
    Yu-Gi-Oh Card Database
    Craigslist Boerne Tx
    Our Leadership
    Gncc Live Timing And Scoring
    Parent Management Training (PMT) Worksheet | HappierTHERAPY
    Fbsm Greenville Sc
    Lowell Car Accident Lawyer Kiley Law Group
    John F Slater Funeral Home Brentwood
    Mistress Elizabeth Nyc
    Boggle BrainBusters: Find 7 States | BOOMER Magazine
    Tokyo Spa Memphis Reviews
    Heelyqutii
    Elisabeth Shue breaks silence about her top-secret 'Cobra Kai' appearance
    Vision Source: Premier Network of Independent Optometrists
    Daly City Building Division
    Armageddon Time Showtimes Near Cmx Daytona 12
    Umd Men's Basketball Duluth
    Todd Gutner Salary
    Thotsbook Com
    Garland County Mugshots Today
    Catchvideo Chrome Extension
    Barback Salary in 2024: Comprehensive Guide | OysterLink
    Parks And Rec Fantasy Football Names
    Lake County Fl Trash Pickup Schedule
    Invitation Quinceanera Espanol
    Coors Field Seats In The Shade
    Latest Posts
    Article information

    Author: Prof. An Powlowski

    Last Updated:

    Views: 5804

    Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

    Reviews: 87% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Prof. An Powlowski

    Birthday: 1992-09-29

    Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

    Phone: +26417467956738

    Job: District Marketing Strategist

    Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

    Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.