De 10 beste films op Apple TV+ - VPNGids.nl (2024)

Klik hier voor een samenvatting van dit artikel

De 10 beste films op Apple TV+ op een rij

Benieuwd welke films je exclusief op Apple TV+ kunt vinden? Dit is onze top 10:

  1. A Charlie Brown Christmas
  2. Still
  3. CODA
  4. Wolfwalker
  5. The Boy, the Mole, the Fox and the Horse
  6. Tetris
  7. Palmer
  8. Cha Cha Real Smooth
  9. The Banker
  10. The Tragedy of Macbeth

In het artikel hieronder vind je de trailers en meer informatie over deze Apple TV+-films.

Wellicht ken je alleen het Apple TV-platform waar je films en series kunt huren of kopen. Dat is voor echte filmliefhebbers natuurlijk al gauw een duur grapje. Maar gelukkig is er nu ook de streamingdienst Apple TV+, waar je met een abonnement de eigen producties van Apple kunt streamen.

Op Apple TV+ kijk je bijvoorbeeld aardig wat prijswinnende series en hoewel het filmaanbod niet gigantisch is, zijn er toch een paar films die je niet wil missen. In dit artikel zetten wij de beste films op Apple TV+ voor jou op een rij.

De beste films op Apple TV+ (Top 10)

De meeste films op Apple TV+ zijn eigen producties, en daar zitten wat pareltjes tussen. We hebben tien films voor jou op een rij gezet.

Om een goed beeld te geven van het aanbod is het van alles wat. Van tekenfilm tot documentaire tot Oscar-winnend drama: je vindt het allemaal in onze top 10 van de beste films op Apple TV+.

1. A Charlie Brown Christmas

De 10 beste films op Apple TV+ - VPNGids.nl (1)

Een blast from the past! A Charlie Brown Christmas is een kerstspecial uit 1965 over het alom bekende cartoonpersonage Charlie Brown uit de Peanut-strips. Deze en verschillende andere Charlie Brown-films kijk je exclusief op Apple TV+.

Geniet met deze cartoons van een nostalgisch avondje.

SpecificatieToelichting
Genre: Animatie/komedie
Cast:Peter Robbins, Christopher Shea, Kathy Steinberg, Tracy Stratford, Bill Melendez
Regisseur:Bill Melendez

2. Still

De 10 beste films op Apple TV+ - VPNGids.nl (2)

Still is een documentaire over het leven van acteur Michael J. Fox die vooral bekend werd door zijn rollen in de serie Family Ties en de blockbuster-films Back to the Future. Op relatief jonge leeftijd ontdekte de acteur echter dat hij lijdt aan de ziekte van Parkinson.

Deze film is een bijzonder portret van een bijzonder persoon. Ontroerend maar met een goede dosis humor, oftewel een documentaire die je gezien wilt hebben.

SpecificatieToelichting
Genre: Documentaire
Cast:Michael J. Fox
Regisseur:David Guggenheim

3. CODA

De 10 beste films op Apple TV+ - VPNGids.nl (3)

CODA is een Oscar-winnende film over een meisje uit een familie van dove mensen die een zangcarrière wil najagen. Als enige in de familie die kan horen, vallen sommige taken in het gezin automatisch op haar schouders. Ondanks haar grote verantwoordelijkheidsgevoel durft ze de stap te zetten om haar eigen dromen achterna te gaan.

Lees meer over films die ooit een Oscar wonnen in de categorie beste film. Je ziet hier gemakkelijk waar je deze topfilms online kunt streamen.

SpecificatieToelichting
Genre: Komedie/drama
Cast:Emilia Jones, Eugenio Derbez, Troy Kotsur, Ferdia Walsh-Peelo, Daniel Durant, Marlee Matlin
Regisseur:Sian Heder

4. Wolfwalker

De 10 beste films op Apple TV+ - VPNGids.nl (4)

Wolkwalker is een animatiefilm over een meisje dat met haar vader naar Ierland komt om te jagen op wolven. Maar wanneer ze op onderzoek uitgaat, raakt ze bevriend met een meisje uit een clan waarvan gezegd wordt dat ze ’s avonds in wolven veranderen. Dit is het begin van een spannend avontuur.

De film is het derde deel in een trilogie van Ierse volksverhalen van Tomm Moore. Leuk om te kijken met de hele familie, maar zeker niet saai voor volwassenen.

SpecificatieToelichting
Genre: Animatie/fantasy
Cast:Honor Kneafsey, Eva Whittaker, Sean Bean, Simon McBurney, Tommy Tiernan
Regisseur:Tomm Moore, Ross Stewart

5. The Boy, the Mole, the Fox and the Horse

De 10 beste films op Apple TV+ - VPNGids.nl (5)

The Boy, the Mole, the Fox and the Horse is een geanimeerde variant van het gelijknamige boek van Charlie Mackesy. In de film ontstaat een vriendschap tussen een jongen, een mol, een vos en een paard. De korte film brengt het boek tot leven dat al door zoveel mensen over de hele wereld werd geprezen.

De film werd net als het boek goed ontvangen en werd onder andere genomineerd voor een Oscar voor beste korte animatiefilm.

SpecificatieToelichting
Genre: Animatie short
Cast:Jude Coward Nicoll, Tom Hollander, Idris Elba, Gabriel Byrne
Regisseur:Peter Baynton, Charlie Mackesy

6. Tetris

De 10 beste films op Apple TV+ - VPNGids.nl (6)

Tetris is een thriller gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Henk Rogers (Taron Egerton). Rogers zet alles op het spel om de rechten van het spelletje Tetris te verwerven. Tijdens de Koude Oorlog reist hij af naar de Sovjet-Unie om te onderhandelen en raakt hij verzeild in een web van corruptie en controle.

Er zit ook nog een Nederlands tintje aan deze film, want Henk Rogers komt oorspronkelijk uit Nederland. Tetris is absoluut een van de beste films op Apple TV+ die je gewoonweg gezien moet hebben.

SpecificatieToelichting
Genre: Thriller/biopic
Cast:Taron Egerton, Nikita Efremov, Sofia Lebedeva, Anthony Boyle
Regisseur:John S. Baird

7. Palmer

De 10 beste films op Apple TV+ - VPNGids.nl (7)

Palmer is een Amerikaanse dramafilm die je recht in het hart raakt. In de film zien we hoe Eddie Palmer na twaalf jaar in de gevangenis terugkeert om bij zijn oma te komen wonen. Daar ontmoet de ex-crimineel een buurtjongentje wiens moeder niet goed voor hem kan zorgen.

De tegenstellingen zijn groot, maar de twee groeien naar elkaar toe. Palmer was een van de grootste releases op Apple TV+ en werd geprezen om de uitgediepte personages en het ontroerende verhaal. Met recht een film voor in deze top 10.

SpecificatieToelichting
Genre: Drama
Cast:Justin Timberlake, Juno Temple, Alisha Wainwright, June Squibb, Ryder Allen
Regisseur:Fisher Stevens

8. Cha Cha Real Slow

De 10 beste films op Apple TV+ - VPNGids.nl (8)

Cha Cha Real Slow is een Amerikaanse romantische komedie. De 22-jarige Andrew weet niet goed wat hij met het leven moet en gaat werken als gangmaker op bar mitswa’s. Daar ontmoet hij de 32-jarige Domino, de moeder van een autistisch meisje.

Twee buitenbeentjes die elkaar vinden. Een klein verhaal waar de tijd voor wordt genomen. Houd je van slow-burn arthouse-films? Dan is Cha Cha Real Slow echt iets voor jou.

SpecificatieToelichting
Genre: Romantische komedie
Cast:Dakota Johnson, Cooper Raiff, Raúl Castillo, Odeya Rush, Evan Assante
Regisseur:Cooper Raiff

9. The Banker

The Banker is een dramafilm die zich afspeelt in het Amerika van de jaren 50. Bernard Garrett is op weg om een succesvolle entrepreneur te worden, maar door zijn huidskleur wordt hij door banken in de weg gezeten. Samen met vriend en zakenpartner Joe Morris wil hij daarom een bank kopen.

De enige manier voor de mannen om dit voor elkaar te krijgen is om de hulp in te roepen van een witte vriend. Hij doet alsof hij de baas is van het bedrijf terwijl Joe en Bernard eigenlijk aan de touwtjes trekken.

Een spannende film die gebaseerd is op het waargebeurde verhaal van de twee eerste Afro-Amerikaanse bankiers.

SpecificatieToelichting
Genre: Drama
Cast:Anthony Mackie, Nicholas Hoult, Nia Long, Jessie T. Usher, Samuel L. Jackson
Regisseur:George Nolfi

10. The Tragedy of Macbeth

De 10 beste films op Apple TV+ - VPNGids.nl (10)

The Tragedy of Macbeth is een film van Joel Coen die uiteraard gebaseerd is op het toneelstuk Macbeth van Shakespeare. Macbeth (Denzel Washington) baant zich een pad naar de troon. Zijn eveneens ambitieuze vrouw beïnvloedt hem om Koning Duncan te vermoorden en plaats te nemen op zijn troon.

Schuldgevoelens laten hem niet meer los en hij wordt een gevreesde tiran. De film werd alom geprezen en ontving meerdere nominaties, waaronder een Oscarnominatie voor Denzel Washingtons rol.

SpecificatieToelichting
Genre: Thriller/drama
Cast:Denzel Washington, Frances McDormand, Bertie Carvel, Alex Hassell, Corey Hawkins
Regisseur:Joel Coen

Verder streamen

Toch meer zin om een serie op Apple TV+ te bingen? Bekijk dan onze top 10 van beste series op Apple TV+ voor inspiratie.

Is het aanbod van Apple TV+ niet helemaal jouw ding? Hieronder zie je artikelen die je een indruk kunnen geven van het aanbod van de andere streamingdiensten.

  • De beste films aller tijden
  • De beste films op Netflix
  • De beste films op Disney Plus
  • De beste films op Prime Video
  • De beste films op HBO Max
  • De beste films op NPO Plus
  • De beste films op Videoland

Ben jij een echte filmliefhebber? Dan is een VPN absoluut onmisbaar. Met een VPN boor je namelijk nog meer content aan. Zo kun je met een VPN bijvoorbeeld toegang krijgen tot de films en series op buitenlandse streamingdiensten als BBC iPlayer en PlutoTV.

Bekijk nog veel meer tips voor filmliefhebbers op onze streamingpagina.

Veelgestelde vragen over de beste films op Apple TV+

Heb jij een vraag over de beste films op Apple TV+? Wellicht vind je het antwoord hieronder.

Welke film op Apple TV+ moet ik zeker zien?

Een film op Apple TV+ die je zeker gezien moet hebben is CODA. Deze film won verschillende Oscars en andere prijzen en gaat over een jonge vrouw die opgroeit in een gezin met dove mensen en een zangcarrière wil opbouwen.

Bekijk hier meer films die een Oscar wonnen voor beste film.

Wat zijn de beste films op Apple TV+?

Er staan een boel goede films op Apple TV+ plus. Dit is onze top tien:

  1. A Charlie Brown Christmas
  2. Still
  3. CODA
  4. Wolfwalker
  5. The Boy, the Mole, the Fox and the Horse
  6. Tetris
  7. Palmer
  8. Cha Cha Real Smooth
  9. The Banker
  10. The Tragedy of Macbeth

Wat is de beste documentaire op Apple TV+?

De beste documentaire op Apple TV+ is absoluut de film Still. Deze docu gaat over het leven van acteur Michael J. Fox die moest leren leven met de ziekte van Parkinsons. Een bijzondere kijk op deze nare ziekte maar met een goede dosis humor.

De 10 beste films op Apple TV+ - VPNGids.nl (11)

Tove Marks

Eindredacteur

Tove is al lange tijd actief bij VPNGids als redacteur. Haar doel is om belangrijke informatie over veilig internetten en privacy voor iedereen beschikbaar en begrijpelijk te maken. Mensen kunnen zich beter wapenen tegen cybercriminaliteit en internetcensuur wanneer ze weten waar het over gaat.

Meer artikelen uit de sectie Streaming

De 10 beste films op Apple TV+ - VPNGids.nl (12)

Top 10 beste Nederlandse films op Videoland

6 augustus 2024

De 10 beste films op Apple TV+ - VPNGids.nl (13)

Videoland-abonnement kiezen: wat kost Videoland per maand?

31 juli 2024

De 10 beste films op Apple TV+ - VPNGids.nl (14)

Top 10 beste waargebeurde films op Netflix

22 juli 2024

De 10 beste films op Apple TV+ - VPNGids.nl (2024)
Top Articles
Will Bethesda’s Indiana Jones Game Be a Catalyst For AI Voice Acting In Video Games?
Top 10 most wanted species I want in JWE3 - Vol. 1 | Fandom
9.4: Resonance Lewis Structures
Ron Martin Realty Cam
Edina Omni Portal
Occupational therapist
OSRS Fishing Training Guide: Quick Methods To Reach Level 99 - Rune Fanatics
Die Windows GDI+ (Teil 1)
Beautiful Scrap Wood Paper Towel Holder
Routing Number 041203824
Mr Tire Rockland Maine
Corporate Homepage | Publix Super Markets
Wgu Admissions Login
Funny Marco Birth Chart
Obsidian Guard's Cutlass
Ibukunore
20 Different Cat Sounds and What They Mean
Hobby Stores Near Me Now
Tu Pulga Online Utah
Craigslist Org Appleton Wi
Craigs List Tallahassee
Uncovering The Mystery Behind Crazyjamjam Fanfix Leaked
Chime Ssi Payment 2023
Wiseloan Login
2021 MTV Video Music Awards: See the Complete List of Nominees - E! Online
Medline Industries, LP hiring Warehouse Operator - Salt Lake City in Salt Lake City, UT | LinkedIn
Jurassic World Exhibition Discount Code
Tom Thumb Direct2Hr
What we lost when Craigslist shut down its personals section
Funky Town Gore Cartel Video
Desales Field Hockey Schedule
Kamzz Llc
Ghid depunere declarație unică
Wisconsin Volleyball Team Leaked Uncovered
140000 Kilometers To Miles
Leland Nc Craigslist
Joplin Pets Craigslist
Vip Lounge Odu
Muma Eric Rice San Mateo
Space Marine 2 Error Code 4: Connection Lost [Solved]
craigslist | michigan
Fifty Shades Of Gray 123Movies
Jack In The Box Menu 2022
Sas Majors
814-747-6702
Lady Nagant Funko Pop
Hanco*ck County Ms Busted Newspaper
Zom 100 Mbti
1Tamilmv.kids
Estes4Me Payroll
Best brow shaping and sculpting specialists near me in Toronto | Fresha
BYU Football: Instant Observations From Blowout Win At Wyoming
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 5920

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.